Beregn rejsetid med Google Maps

Lokation med Google-maps giver et hurtigt og nemt overblik over, hvor i landet kandidaterne kommer fra.

Vælg kolonnen "Rejsetid" i kandidatoversigten, for at se den forventede rejsetid i timer og minutter, som kandidaten har fra sin bopæl til arbejdspladsen.

For at få vist lokationen på et kort markeres de ønskede kandidater, og der klikkes derefter på knappen "Lokation".

Herefter vises de markerede kandidaternes bopæl på kortet.
Hvis musen holdes over de røde punkter, vil kandidatens navn blive vist.

Hvordan får vi Rejsetid i vores Emply Hire løsning?

Kontakt Emply Support på mail support@emply.com eller telefon 70 28 60 50, for at få aktiveret Rejsetid.