Opret nemmere begivenheder

Benytter du Kalender modulet til at indkalde kandidater til samtale og synes du også at indkaldelsen af kandidater klares nemt og hurtigt med Begivenheder?
Så hold fast, for vi har gjort det endnu nemmere!

Intern beskrivelse

En mindre, men yderst relevant ændring, er den nye titel "Intern beskrivelse", da denne før blot hed "Beskrivelse", hvilket kunne gøre nogle i tvivl om hvem der egentlig modtog denne beskrivelse/besked.
Hvis der angives noget i dette felt, vil Deltagerne til begivenheden modtage dette i deres invitation til begivenheden fra systemet.

Deltagere

Fremover vil deltagerne på selve projektet automatisk blive tilføjet til begivenheden, således at I manuelt slipper for at tilføje dem igen, når I opretter en begivenhed.
Hvis en af deltagerne ikke skal være med til begivenheden, kan denne blot fjernes ved at klikke på det røde kryds eller fravælges på de enkelte tidspunkter under hvem der er involveret i det specifikke tidspunkt.

Påmindelse

Påmindelsesfunktionen kan sættes til at notificere deltagerne om begivenheden før den starter, men nu kan den også påminde kandidaterne om deres jobsamtale før den starter, f.eks. dagen før samtalen - helt automatisk.

Påmindelsesfunktionen til kandidaterne oprettes under "Beskeder" i Opsætningsmenuen, hvor det er muligt at opsætte afdelingsadgange, således at I kan have forskellige påmindelsesbeskeder til f.eks. jeres afdelinger.
Derudover kan denne påmindelse til kandidaterne sendes som SMS* eller mail.

*Hvis I ønsker at opsætte en påmindelsesbesked som SMS, kræver det at I har fået aktiveret SMS modulet i jeres Emply løsning.

Du kan læse mere SMS modulet her

Valg af dato og tidspunkt

Ved valg af dato for samtale samt udfyldelse af et tidspunkt f.eks. fra kl. 10:00 til kl. 11:00, vil systemet automatisk, på de efterfølgende datoer, selv indsætte næste tidspunkt baseret på det tidligere angivet tidspunkt og dato.

Hvis der indkaldes kandidater på forskellige datoer, vil systemet sætte start tidspunktet til kl. 09:00 og en time frem, såfremt tidsrummet før var på en time.

Lokation

Feltet Lokation bliver fremover præudfyldt, når flere tidspunkter tilføjes.
Når først lokationen er udfyldt på det første tidspunkt, vil denne automatisk blive videreført til næste tidspunkt, såfremt lokationen ikke er den samme, kan den blot ændres på det specifikke tidspunkt.
Hvis der efterfølgende tilføjes flere tidspunkter, vil det være den seneste angivet lokation, der bliver automatisk videreført.

Kandidater

Hvis der vælges en specifik kandidat til et tidspunkt, vil denne ikke fremgå af listen på næste tidspunkt, hvor en specifik kandidat vælges. Det betyder, at det er blevet overskueligt, da listen med kandidater forkortes, såfremt et tidspunkt tildeles en specifik kandidat.

Udfør

Det er ikke længere muligt at oprette en begivenhed uden også at have valgt en relevant beskedskabelon, hvilket betyder at man ikke kan følgende:

• Oprette en begivenhed uden at sende en besked til kandidaten
  • Oprette en begivenhed og tilknytte en beskedskabelon uden flettefeltet "[event.invitationlink]"
  • Sende en besked med flettefeltet "[event.invitationlink]" uden at have oprettet en begivenhed

Demovisning af besked

Det er nu muligt at se en demovisning af beskeden, med data fra begivenheden, inden invitationen sendes til kandidaterne.
Derved får I mulighed for at se om alt er som det skal være, inden beskeden sendes.

Afvisning

Hvis en kandidat afviser invitationen til samtale og angiver en begrundelse, vil denne fremover blive sendt med i notifikationen deltagerne modtager omkring dette.

Pssst... Vi arbejder løbende på forbedringer til Emply systemet, og i øjeblikket kan vi nævne, at vi bl.a. kigger på en forbedret udgave af Samtalelisten samt notifikationerne vedr. en begivenhed.

Kom i gang med Begivenhed

Klik her og se, hvordan du indkalder kandidater til samtale med begivenhed