Kodeordspolitik

Mange virksomheder har angivet en sikkerhedspolitik omkring kodeord til f.eks. computere eller andre interne systemer. Du bliver måske som medarbejder bedt om at skifte dit kodeord hver tredje måned - helt automatisk.

Denne sikkerhedspolitik er skabt for at have og bevare et højt sikkerhedsniveau omkring virksomhedens interne programmer og data. Derfor har Emply nu gjort det muligt, at I kan definere jeres helt egen kodeordspolitik i Emply systemet.

For at definere kodeordspolitikken for jeres Emply løsning kræves det, at du som bruger har adgang til fanen "Abonnement" i menuen "Konti".

Det er muligt at angive fornyelsesperioden for brugernes kodeord til hver måned, hvert kvartal, hver sjette måned eller hvert år.

Når perioden er udløbet, og det er tid til at forny sit kodeord, vil brugeren blive bedt om at skifte kode ved næste login.

Det er også muligt at angive en generel regel om, at alle nye brugere skal skifte kodeord første gang de logger ind i Emply løsningen.

Ved oprettelse af en ny bruger eller på hver brugers profil, er det også muligt at definere en kodeordspolitik, der kun gælder for den enkelte bruger:

• Bruger skal skifte kodeord ved næste login
  • Kodeord vil aldrig udløbe
  • Bruger kan ikke skifte kodeord

Bemærk, at denne indstilling kun er synlig for administratorer.

Har du spørgsmål til det nye modul "Kodeordspolitik", eller ønsker du råd til opsætningen, så er du velkommen til at kontakte Emply Support på mail support@emply.com eller på tlf. 70 28 60 50.