Source kandidater fra LinkedIn

Bruger du LinkedIn til at finde kvalificerede kandidater eller har du blot fundet en interessant profil, der passer netop til lige din ledige stilling?

Du kan via LinkedIn sende en meddelelse til personen, men ville det ikke være federe at have kandidaten samlet sammen med alle dine andre kandidater i Emply Hire og herfra kommunikere med kandidaten – nemt og hurtigt?

Med LinkedIn Chrome Plugin, er det nu muligt at source kandidater direkte fra LinkedIn over i din Emply løsning. Derudover behøver du slet ikke at forlade LinkedIn profilen for at oprette, kommunikere eller tilføje kommentarer på kandidaten i Emply Hire, da Plugin’et åbner som en aktiv sidebar direkte i LinkedIn, hvorfra du kan foretage dette.

Sådan virker det…

1. Gå til en LinkedIn profil

2. Klik på Emply ikonet , øverst i højre hjørne i Chrome browseren, for at åbne Plugin’et

3. Log ind på din Emply Hire konto med dit brugernavn og adgangskode

Systemet har nu automatisk indlæst alle tilgængelige informationer fra kandidatens LinkedIn profil

4. Tilføj kandidaten til et projekt og klik på ”Opret”
    Kandidaten er nu oprettet i dit Emply Hire system på det valgte projekt

Bemærk, det er også muligt at søge allerede eksisterende kandidater frem og arbejde med disse via Plugin’et.

Kandidatens profil

5. "Arbejd med kandidaten"

• Kandidatens navn er et aktivt link, klik på navnet for at blive dirigeret direkte over på kandidatens profil i din Emply løsning
  • Skriv en kommentar og vælg hvilket projekt kommentaren skal tilknyttes, hvis kandidaten er tilknyttet flere projekter. Klik på ”Skriv kommentar” for at tilføje den på kandidaten
  • Tilføj kandidaten til flere projekter, ved at vælge det ønskede projekt på listen og klik herefter på ”Tilføj”
  • Tilføj relevant fil fra din server eller dit skrivebord. Filen vil herefter blive uploadet på kandidatens profil
  • Tilføj relevante tags på kandidaten, for at du nemt og hurtigt kan søge kandidaten frem igen
  • Tilføj kilde, sted, mail og telefon, hvis dette ikke allerede er udfyldt

Bemærk, at du for hvert projekt kan se, hvilken status kandidaten har på det enkelte projekt.

6. Send besked til kandidaten

• Klik på ”Besked” ikonet  ud fra det relevante projekt

• Sæt en kollega Cc eller Bcc på ved at klikke på ”CC/BCC”
  • Vælg hvilket sprog beskeden skal sendes på
  • Vælg en af dine eksisterende beskedskabeloner fra din Emply konto
  • Vælg hvilket design, der skal benyttes
  • Vedhæft dokument, hvis dette ønskes
  • Indsæt andre flettefelter fra systemet, såfremt dette er relevant
  • Aktiver SMS, hvis beskeden skal sendes som SMS
  • Klik på ”Send nu”, når beskeden skal sendes til kandidaten

7. Klik på ”Luk” ikonet, øverst i højre hjørne, når du er færdig med at benytte Plugin’et

Bemærk, du har LinkedIn Plugin’et liggende klar i højre side af skærmen, således at du hurtigt kan finde redskabet frem igen.

Tip:
Denne funktion kan også benyttes til oprette kandidater fra andre hjemmesider end LinkedIn.
I kan med fordel benytte Plugin'et til nemt og hurtigt at oprette kandidater fra f.eks. Facebook.

Sådan tilføjer du Emply's Chrome Plugin i din Google Chrome browser…

1. Tilgå Chrome webshop
  2. Søg på Emply
  3. Klik på ”Føj til Chrome”
  4. Klik på ”Tilføj app”
  5. Emply's LinkedIn Plugin er nu tilføjet

Klik her og kom direkte til Chrome webshoppen (virker kun via Google Chrome)