Video-interview af kandidater

Vil du optimere din rekrutteringsproces og spare tid på afholdelse af samtaler? Så er Emplys Video modul lige det, jeres virksomhed har brug for.

Med det nye video modul, kan du oprette spørgsmål, som du sender ud til et udvalg af kandidater inden en eventuel samtale, således at du på forhånd enten kan beskære feltet af relevante kandidater eller få endnu mere viden om kandidaten inden 1. samtale og dermed måske undgå at bruge tid på en 2. samtale.
Det sparer både dig og din virksomhed for tid og penge!

Nedenfor kan du læse nærmere om, hvordan du opretter et video interview, hvordan kandidaten besvarer dette, samt hvordan du håndterer besvarelsen.

Sådan oprettes et video interview...

1. Gå til kandidatlisten på det ønskede projekt.

2. Klik på fanen "Videoer".

3. Opret video interview.

Sprog: Vælg hvilket sprog interviewet først skal oprettes på.

Video interview

Titel: Angiv en titel f.eks. Indkaldelse til video interview (denne vil blive vist overfor kandidaten).

Beskrivelse: Her er det muligt at lave en beskrivelse af video interviewet (denne vil blive vist overfor kandidaten).

Tid til hvert svar: Bestem her hvor langt hvert video svar fra kandidaten må vare.

Vis i ansøgningsformular: Sæt et flueben her hvis du ønsker, at kandidaterne skal kunne uploade en video på ansøgningsformularen i stedet for at afholde et video interview.*

Besvarelse er obligatorisk: Vælg om videospørgsmålene skal være obligatoriske.

Spørgsmål

Nyt spørgsmål: Skriv dit spørgsmål her og klik på "enter" eller på det grønne ikon  for at tilføje.

Spørgsmål: Her er det muligt at redigere i allerede tilføjede spørgsmål, slette eller ændre på rækkefølgen.

Import spørgsmål: Klik her hvis du vil importere spørgsmål fra et tidligere projekt, hvor video interview er benyttet.

4. Klik på "Gem" for at afslutte. Du kan se en demovisning af video interviewet ved at klikke på "Demo".

5. Gå til kandidatlisten og marker de kandidater, du ønsker at indkalde til et video interview.

6. Klik på besked ikonet  og vælg "Send besked nu".

7. Under skabelon vælges beskeden, der er oprettet til brug for video interview - her kaldet "Video interview".

8. Klik på "Udfør" for at sende indkaldelse til video interview til kandidaterne.

*Såfremt Video modulet aktiveres på ansøgningsformularen, får alle ansøgere mulighed for at uploade en video til deres ansøgning. Dette anbefaler vi dog ikke, da man ikke kan screene på et video spørgsmål og I derfor er nødsaget til at se alle videoer igennem, hvilket er tidskrævende.
Vi anbefaler derimod, at I sender en indkaldelse til video interview til udvalgte kandidater, således at I kun modtager videoer fra kandidater, som I reelt er interesseret i.
F.eks. kunne det være relevant at få et antal af kandidaterne til at sende en video, hvor de fortæller mere om dem selv, inden en eventuel samtale.

Hvordan gør kandidaten?

1. Kandidaten modtager en mail med et link til video interviewet.

2. Kandidaten kan vælge at optage eller uploade en færdig video til besvarelsen af spørgsmålet.

3. Når kandidaten har besvaret spørgsmål 1, skal han/hun klikke på knappen "Næste spørgsmål", såfremt der stilles mere end ét spørgsmål.

4. Når alle spørgsmål er besvaret, skal kandidaten klikke på "Send besvarelse" for at færdiggøre video interviewet.

Sådan håndterer du kandidaternes besvarelser...

1. Gå til kandidatlisten og klik på fanen "Videoer", hvor du hurtigt og nemt kan se, hvor mange besvarelser du har modtaget.

Det er også muligt at klikke på tallet over besvarelser, for at se præcis hvilke kandidater, der har svaret og hvilke, som ikke har.

2. Klik på en af videoerne fra kandidaterne for at se deres svar.
Herfra er det også muligt at vurdere og kommentere på kandidaten.

3. Klik på "Luk" eller på pilen for at gå videre til næste kandidat.

Bemærk, det er også muligt at tilgå kandidatens videobesvarelse via kandidatens profil fra kandidatlisten.

Hvordan får vi video interview i vores Emply Hire løsning?

Kontakt Emply Support på mail support@emply.com eller telefon 70 28 60 50, for at få aktiveret Video modulet samt oplyst pris m.m. for netop jeres virksomhed.