Inviter til samtale med SMS

I en moderne tid, hvor langt de fleste personer har en mobil og altid er tilgængelige, ville det så ikke være smartere at indkalde sine kandidater til samtale via SMS frem for en mail?

Er du enig, kan du få aktiveret vores nye SMS modul på jeres konto. Helt kvit og frit.
I skal hverken betale for at få modulet aktiveret eller for brugen, da I får ubegrænset brug af SMS'er for 0 kr.

Hvordan fungere SMS modulet?

For at bruge SMS modulet, kræver det kun, at I benytter datatypen "Telefon (mobil)" i jeres ansøgningsformularer og at denne er obligatorisk, således at I altid beder kandidaten om at oplyse et mobilnummer.
Derudover skal der være en landekode (f.eks. +45) foran mobilnummeret. Vi har derfor også i den forbindelse forbedret datatypen "Telefon (mobil)", da systemet lokaliserer hvilket land du befinder dig i og derefter automatisk indsætter landekoden foran mobilnummeret. Hvis det ikke er den rigtige landekode, kan denne blot ændres.

Indkald kandidater til samtale med en SMS

Du indkalder en eller flere kandidater på samme måde som hvis det var med en almindelig mail. Den eneste forskel er, at du på fanen besked enten vælger en skabelon som standard benyttes til SMS'er eller sikrer dig at du har aktiveret "Send som SMS" på beskeden.
Det vil altså sige, du behøver ikke at oprette nye beskeder før du kan gøre brug af SMS modulet, da du blot kan aktivere "Send som SMS" på beskeden, når du er ved at sende en indkaldelse afsted.

Bemærk, hvis skabelonen kun skal bruges til SMS'er, er det muligt at angive dette på beskedskabelonen i Opsætningsmenuen, således at beskeden som standard sendes som en SMS.

I både Udbakken og i kandidatloggen, kan man se de sendte SMS'er, ydermere kan man i kandidatloggen se, hvis SMS'en ikke er leveret.

Synes du også at SMS modulet lyder smart, så send en mail til support@emply.com, så vi kan aktivere modulet og hjælper jer i gang.