Facebook integration

Kender du til Emplys LinkedIn medie, der sikrer at du nemt kan dele en stilling på LinkedIn - både privat og på din virksomhedsside - og er du en af dem, der også godt kunne tænke sig kunne dette til Facebook?

Hvis ja, så kan vi nu løfte sløret for at det også er muligt, at dele en ledig stilling, i dit private netværk eller via virksomhedens Facebook side, via Emply systemet nemt og hurtigt.

Hvordan gør jeg?

1. På fanen "Publicering" og Facebook tilføjes til mediekurven.

2. Klik på "Forsæt til publicering".

3. Facebook opslag (offentlig)

- Titel: Angiv overskriften til opslaget.
- Besked: Angiv en teasertekst, hvis det ønskes.
- Billede: Upload et logo eller billede til selve opslaget.

4. Facebook invitation

- Inviterede personer (e-mails): Tilføj de bruger fra systemet, som du ønsker skal modtage en mail fra Emply systemet omkring deling til Facebook.
- Sprog: Vælg hvilket sprog beskeden skal være på.
- Skabelon: Vælg den relevante beskedskabelon
- Design: Vælg designet til mailen (Præ-vælges, hvis der vælges en beskedskabelon)
- Emne: Angiv et emne på mailen (Præ-udfyldes, hvis der vælges en beskedskabelon)

5. Klik på "Publicer" og herefter sendes en mail til alle de inviterede personer.

6. Brugeren (den inviterede person) klikker herefter på linket i mailen og følger blot delingsanvisningerne fra Facebook.

Bemærk, kun hvis en bruger har adgang til virksomhedens Facebook side, vil det være muligt at dele hertil.

Inden du når til publiceringen til Facebook, skal en administrator fra din virksomhed oprette mediet samt en beskedskabelon, der kan benyttes til dette formål.
Emply Support er naturligvis behjælpelige med opsætningen af både mediet og beskedskabelonen, såfremt det ønskes.

Vidste du...

At det er muligt at have en jobliste direkte på din virksomheds Facebook side?

I kan få integreret en iframe (jobliste) som underside på Facebook siden, således at de ledige stillinger ikke er blandt nyhederne fra virksomheden, men derimod på en separat fane.
Det vil sige, at I kan publicerer direkte fra Emply og til virksomhedens Facebook side og det kan ovenikøbet sættes op sammen med dette Facebook medie, så I kun har ét Facebook medie i systemet.

Det kræver blot at den ansvarlige for virksomhedssiden på Facebook tilføjer en tredjeparts-app.
Appen finder I her