Opret nyt projekt

Oprettelse af et nyt projekt er en vigtig funktion i Emply systemet. Et projekt repræsenterer f.eks. en ny pulje, hvor du og dine kolleger kan kommunikere på forskellige måder i forbindelse med nye indkommende ansøgninger.
Lad os oprette et nyt projekt.

1. Klik på knappen "Nyt projekt" på projekt oversigtsiden.

2. Vælg mellem "Projekt (med annonce)" eller "Emnebank (uden annonce)":

• Vælg "Projekt (med annonce)" hvis du skal oprette et projekt med en infoannonce.
  • Vælg "Emnebank (uden annonce)" hvis du vil oprette en emnebank til f.eks. uopfordrede ansøgninger.

I dette tilfælde skal du vælge "Projekt (med annonce)" og klikke på "Forsæt".

3. Du er nu kommet til opsætningssiden til projektet.

Bemærk, at denne side kan se forskellig ud fra kunde til kunde, da projektdataerne er opsat efter jeres eget individuelle behov.

Opsætning

Projekttitel: Denne hjælper med at give et overblik over alle jeres projekter på projekt oversigtsiden, vær derfor opmærksom på at give projektet en relevant titel.

Afdeling: Vælg den afdeling som projektet er tilknyttet til.

Sprog: Hvis I har mere end et sprog aktiveret på jeres konto, er det muligt at oprette projektet på mere end et sprog f.eks. på dansk og engelsk.

Projektleder: Når du opretter et nyt projekt, vælger systemet automatisk dig som projektleder, men dette kan til enhver tid ændres til en anden brugere i systemet.

Projektdata

Denne sektion er individuel fra kunde til kunde og de forskellige projektdata bliver sat op under implementeringen af systemet under "Projekt data" i opsætningsmenuen.
Udfyld blot de felter, der er obligatoriske eller som du ønsker at udfylde. Bemærk, at disse data kun bliver vist overfor ansøgerne, såfremt der er et flueben i "Vis".

Notifikationer

Du har mulighed for at sætte to forskellige notifikationer op - notifikation vedr. ansøgningsfristen samt ved nye ansøgere. I begge tilfælde er det muligt at vælge, hvor tit notifikationen skal komme, samt hvem modtageren skal være - Projektlederen eller alle deltagere på projektet.

Ansøgningsfrist

Her skal du vælge en ansøgningsfrist til projektet, således at der lukkes for flere ansøgninger på en specifik dato. Det er også muligt at slå ansøgningsfristen fra, ved at sætte den til "Off". Det betyder, at ansøgningsfristen vil være "Løbende" eller "Hurtigst muligt" og systemet dermed ikke automatisk lukker for flere ansøgninger.

Indstillinger

I denne sektion bør du starte med at vælge, hvilket ansøgningsskema fra dropdown menuen du ønsker at benytte, såfremt I har mere end en. Efterfølgende har du mulighed for at vælge, hvilken bekræftelsesmeddelelse ansøgerne skal modtage, når de har ansøgt.
Hvis I i systemet har oprettet mere end et workflow, vil du også få mulighed for at vælge, hvilket workflow du ønsker at benytte til dette projekt.

Aktiver ansøgningsknap

Ansøgningsknappen er en yderst vigtig del af projektet. Hvis du vælger at deaktivere ansøgningsknappen vil ansøgerne ikke kunne ansøge projektet via Emply. Det vil derimod være muligt at tilføje et ansøgningslink til et eksternt system, hvor ansøgerne kan søge igennem.