Tilføj deltagere

1. På nuværende tidspunkt, er dit projekt gemt og du har nu mulighed for at tilføje deltagere til dit projekt, således at de får adgang til projektet og bliver en del af evalueringsprocessen omkring ansøgningerne.
Klik på fanen "Deltagere" for at tilføje deltagere til projektet

2. På denne fane kan du se hvilke deltagere, der er tilknyttet projektet. Får at tilføje en ny deltager skal du klikke på knappen "Tilføj deltagere".

3. Tilføj de relevante deltagere til projektet, ved at skrive deres mailadresse eller navn og klik herefter på brugerens navn.

4. Når de relevante deltagere er tilføjet, har du mulighed for at sende deltagerne en besked herom ved at aktivere "Send besked". Du har også mulighed for at sætte en senere aktiveringsdato eller en senere deaktiveringsdato for deltagerne, ved at aktivere "Aktiver senere" eller "Deaktiver senere". Dette betyder at deltagerne først får adgang til projektet på den angivet dato eller at deltagerne ikke længere har adgang til projektet fra den angivet deaktiveringsdato.

Klik herefter på "Gem" og deltagerne er hermed tilføjet projektet. Det er valgfrit, om du ønsker en senere aktiverings- eller deaktiveringsdato.