Tilføj infoannonce

Når du har oprettet et nyt projekt, er det nemt at tilføje en infoannonce.
Du kan tilpasse din infoannonce som du ønsker, enten ved at benytte allerede oprettede skabeloner, eller tilføje en helt ny tekst.
Du kan også håndtere hvilke sprog din infoannonce skal vises på.

1. Klik på fanen "Annoncer" derefter klik på knappen "Ny annonce" i venstre hjørne.

Opsætning:

2. Her kan vælges en allerede oprettet skabelon, hvis disse er opsat i systemets opsætning.
Når der vælges en skabelon fra listen, vil den færdige annoncetekst blive vist i tekstfeltet.

Her kan vælges et design som passer til infoannoncen, her vil være flere at vælge imellem, hvis de allerede er opsat i systemets opsætning.

Tekster:

3. Udfyld feltet "Intern beskrivelse". Dette felt vises kun internt og skaber overblik, hvis man har flere infoannoncer oprettet på et projekt.

Udfyld feltet "Annonceoverskrift". Dette felt viser annoncens overskrift overfor ansøgerne.

Feltet "Kort annoncetekst" udfyldes kun, hvis man ønsker en kort tekst om projektet på egen hjemmeside. Dette skal være sat op i systemet på forhånd.

Fuld annoncetekst:

4. Hvis der ikke er valgt en skabelon, kan man her kopiere sin infoannoncetekst ind (fra Word eller et andet tekstprogram) eller skrive en ny infoannoncetekst i tekstfeltet.

Sprog:

5. Vælg hvilke sprog du ønsker at din infoannonce skal vises på.
Hvis der vælges flere sprog, skal infoannoncen oversættes manuelt til disse sprog.