Publicering af projektet til medier

Når det nye projekt er oprettet og er klar til at blive publiceret, så klik på knappen "publicering".
Her vises en liste med de forskellige medier du kan vælge at publicere dit projekt til.

1. Når de ønskede medier er valgt på listen, klikkes der blot på knappen "Tilføj".

2. Når medierne er valgt vil de blive vist i kurven i højre side. Hvis der er valgt et forkert medie, klikkes der blot på knappen "I kurv" og mediet vil blive fjernet fra kurven igen.

Når alle medier er valgt, vælges knappen "Forsæt til publicering".

Under kurven i højre side, vises allerede publicerede medier, hvis annoncen er publiceret fra tidligere.
Her kan man også klikke på knappen "Følg trafikken" og følge annoncens indkommende ansøgere.

3. Inden der klikkes på knappen"Publicer" vælges hvilken annonce der ønskes publiceret.
Derefter vælges et publiceringstidspunkt samt en dato for hvornår annoncen skal afpubliceres.
Bemærk: Til visse medier kan der forkomme yderligere felter, som skal udfyldes.

4. Når annoncen er publiceret, er det muligt at klikke på knappen "Trafik" i den øverste fane.
Her er det muligt at følge annoncens ansøgere løbende.