Tilføj nye ansøgere manuelt til et projekt

Hvis du ønsker at tilføje en ansøger manuelt på et projekt, skal du gøre følgende:

1. Klik på knappen "Ny ansøger".

2. En boks vil komme frem, hvor du skal angive ansøgers mailadresse og klikke på "Gem".

3. Udfyld de obligatoriske felter eller de felter, du finder relevante, og upload ansøgers bilag og dokumenter.
Når formularen er udfyldt, skal du klikke på "Gem" og ansøger er nu oprettet.

Bemærk, du skal manuelt sende en kvittering på modtagelsen af ansøgningen til kandidaten, såfremt dette ønskes.