Send besked til flere ansøgere ad gangen

Når du har brug for at sende den samme besked til flere ansøgere, er det mulig at få systemet til at flette informationer som navn, adresse og andre relevante informationer fra systemet ind i en mail. Det kræver dog, at I har fået oprettet beskedskabeloner med flettefelter - dette sker oftest under implementeringen af Emply Project.

Nedenfor vises det, hvordan du sender den samme besked til flere ansøgere samtidigt:

1. Marker de ansøgere du ønsker at sende en besked til.

2. Klik på ikonet "Status" og vælg den status ansøgerne skal have, efter beskeden er blevet sendt.

3. Klik på fanen "Besked" og vælg den skabelon du ønsker at benytte.

4. Til sidst, klik på knappen "Udfør" for at sende beskeden - beskeden er nu afsendt til alle de valgte ansøgere.