Evaluering af ansøger

Når man kigger på ansøgerlisten på et specifikt projekt, er det muligt at evaluere hver ansøger med fem enkle funktioner.

1.  Dette symbol viser om en ansøger har ansøgt i jeres virksomhed tidligere.
Bemærk: Det er kun muligt at se denne funktion, hvis man er tildelt en administrator rettighed.
Når man holder musen over symbolet kan man se ansøgerens status på andre ansøgninger.

2.  Dette er et dokument symbol, som giver adgang til alle ansøgerens vedhæftede dokumenter.

Når der klikkes på symbolet, bliver der genereret en samlet PDF med alle ansøgerens informationer samt dokumenter.

3.  Dette symbol bruges til en hurtig vurdering af ansøgerne. Grøn er en godt emne, gul er et neutralt emne og rød er et ikke brugbart emne.
Hvis musen holdes over det øverste tommelfinger symbol kan man slå en "Total" til. Derefter vil kolonnen vise det samlede antal vurderinger fra et helt udvalg.

4.  Dette symbol giver brugerne mulighed for at skrive en kommentar om ansøgeren.
Som udgangspunkt kan alle andre i udvalget læse kommentaren. Hvis du ønsker kommentaren skal være privat, slår man blot knappen "Privat" til. Bemærk: En kommentar vil altid blive vist til brugere med administrator rettighed, også selvom kommentaren er privat.

5.  Dette symbol er kun synligt, hvis en bruger har lavet en vurdering.
Hvis en vurdering er slået til, vises gennemsnittet af alle udvalgets vurderinger i denne kolonne.
Bemærk: Den samlede score kan maximum være ti.

Seperat vurdering

Klik på et navn fra ansøgerlisten, så ansøgerens profil åbnes.
Klik på fanen "Evaluering".

Her er det muligt at se de vurderings parameter, som projektlederen har sat op.
Her kan man med skyderen trække hen på det tal som matcher den ansøger, man vurderer.
Den gennemsnitlige vurdering kan også ses på ansøgerlisten.