Søgning og screening af ansøgere

Søgning og screening er et yderst brugbart værktøj, når man leder efter specifikke emner.
På denne måde finder man hurtigt og nemt frem til de mest relevante ansøgere.
Systemet gør det muligt både at søge og screene efter ansøgere med de nødvendige egenskaber, for eksempel erhvervserfaring.

Søgning

Søgefunktionen gør det muligt at søge i alle ansøgerens data, man kan i drop-down menuen vælge hvilke kriterier, der skal søges på.
Det er også muligt at skrive sit eget søgeord i fritekstfeltet.

1. Vælg det projekt du ønsker at søge emner på.
Klik på knappen "søg" i venstre hjørne. Brug feltet "hurtig søgning" hvor der skrives et søgeord efter eget valg eller vælg "Søg efter bestemte kriterier", her vælges de specifikke kriterier i drop-down menuen.

2. Man vil nu se en liste med ansøgere, der matcher de kriterier, der er søgt efter.

Når ansøgernes ansøgninger og CV er gennemlæst, er det muligt at markere ansøgeren direkte fra søgeresultatet.
Herefter kan der enten sendes en indkaldelse til samtale eller et afslag til ansøgeren ved at klikke på ikonerne i højre hjørne.

Screening

Brug screening til at finde ansøgere ved pointgivning af relevante egenskaber.
Dette er meget brugbart, hvis ansøgeren har svaret på spørgsmål i ansøgningsprocessen.
Det er muligt at kombinere spørgsmålene på flere forskellige måder, på den måde findes de ansøgere med den højeste score.

1. Klik på knappen "Screening".

2. I screening vinduet kan du gøre følgende:

a. Tilføje en titel på kolonnen - dette vil vises som overskrift (Man kan maximum vælge 2 kolonner)
b. Vælg de kriterier der ønskes for screeningen, her kan der vælges lige så mange som der ønskes fra drop-down menuen. Her tilføjes de point, som er mest relevante for hver kategori.
Hvis der vælges et ja/nej spørgsmål, vil resultatet blive vist som 0 eller 100%
Hvis der vælges et sprøgsmål med flere muligheder for eksempel "erhvervserfaring" vil systemet udregne hvor mange procent ansøgeren får, ud fra den pointgivning der er valgt.
c. Klik på "Gem og aktiver" hvis du vil gemme din screening til genbrug, ellers blot klik "Aktiver"

3. Resultatet vil vises på denne måde: