Påbegynd en ansøgning, gem og vend tilbage senere

Det har altid været muligt at påbegynde en ansøgning, uden at færdiggøre den, ved at klikke på knappen "Næste".
På denne måde huskede Emply Project de tidligere indtastede informationer på nogle af felterne, dog krævede det, at alle de obligatoriske felter på en fane var udfyldt.
Dette er nu gjort endnu nemmere og meget smartere for ansøgerne, således at de nu nemt kan udfylde felterne delvist i første omgang, for at vende tilbage senere og afslutte deres ansøgning.

Hvordan er det blevet nemmere?

1. Når ansøgeren har udfyldt det første felt med e-mail adressen, vil "Gem" knappen automatisk blive synlig.
Hvis ansøgeren får brug for at afbryde ansøgningen undervejs, kan de klikke på "Gem", hvorefter de automatisk vil få tilsendt login-oplysninger til systemet.

Bemærk, det nye er også, at systemet først tjekker om alle de obligatoriske felter er udfyldt, når der klikkes på knappen "Send ansøgning" på sidste fane.
Det betyder, at det er muligt for ansøgeren at klikke rundt på de forskellige faner, som er tilgængelige i ansøgningsskemaet, selvom der er obligatoriske felter, der endnu ikke er udfyldt.

2. Når ansøgeren vil vende tilbage til sin påbegyndte ansøgning, skal de enten logge ind på fanen med "Fortrolighedspolitik" eller skrive deres e-mail adresse i det første felt, hvorefter de vil blive præsenteret for en login boks.

3. Når ansøgeren klikker på "Log på", vil systemet spørge, om den skal indhente den påbegyndte ansøgning.