Medieintegration til flere nye medier

Et led i jagten efter nye medarbejdere, er også at vælge de rette publiceringskanaler til jobannoncen, for på hvilken jobportal er der de største chancer for at finde den rigtige kandidat?

Vi forsøger at hjælpe jer med at kunne danne jer et overblik over, hvilke medier I kan vælge imellem på Publiceringsfanen, ved bl.a. at tilbyde integrationer til forskellige jobportaler.
Vi kan derfor i den forbindelse fortælle, at vi netop har udvidet vores udbud af medie integrationer til også at indeholde jobportalerne Indeed, CareerJet og Jooble.

Alle medier, er gratis medier og har flere tusinde jobannoncer samt besøgende på deres hjemmesider.

Det er naturligvis også muligt at få oprettet medier i Emply Hire, som vi ikke har en integration til, da der så blot skal oprettes en publiceringsagent.
Med en integration foregår publiceringen af en jobannonce helt automatisk, hvilket vil sige at jobannoncen går online på den ønskede hjemmeside automatisk og uden manuel behandling af udbyderen.

Hvordan opretter jeg mediet med en integration?

1. Gå til hovedmenuen og klik på "Opsætning".

2. Klik på menuen "Medier".

3. Klik på knappen "Nyt medie".

4. Udfyld Titel, vælg medie type og en tredjeparts integration.

5. Klik på "Gem".
Mediet er nu oprettet og kan nu benyttes.

Vidste du at vi også har integrationer til...

• Sundhedsjobs.dk - læs mere om mediet her
  • Finn.no - læs mere om mediet her
  • Monster.com - læs mere om mediet her
  • Jobnet - Læs mere om mediet her
  • Arbeitsförmedlingen - Læs mere om mediet her
  • LinkedIn
  • Facebook