Nem og sikker digital signering

Det er nu muligt at sende dokumenter til digital underskrift via Emply Project, ved hjælp af integrationen til Penneo. Ansøgeren kan herfra underskrive diverse dokumenter digitalt med NemID, svensk eller norsk Bank ID.

Hvordan fungerer det så?

1. Upload det ønskede dokument under fanen "Dokumenter" på ansøgerens profil.

2. Marker dokumentet og klik på knappen "Underskriv".

3. Udfyld de obligatoriske felter og vælg evt. en allerede oprettet beskedskabelon til dette formål.

4. Klik på "Underskriv" for at sende dokumentet afsted til digital signering hos ansøgeren.

5. Dokumentet er nu afsendt og afventer underskrift fra ansøgeren (se kolonnen Status).

6. Når ansøgeren har underskrevet dokumentet kan det ses ved et flueben i kolonnen Status.
Dokumentet indholder nu en ekstra side med ansøgerens underskrift.

Hvad modtager ansøgeren?

1. Ansøgeren modtager en mail i sin indbakke med et link som de skal klikke på.

2. Herefter kommer de til at skulle bekræfte deres identitet samt logge ind med Penneo id eller NemID.

3. Derefter skal de blot underskrive dokumentet med deres NemID.

4. Når dokumentet er underskrevet, modtager ansøgeren en mail med det underskrevet dokument.

Bemærk, for at benytte sig af denne mulighed, så kræver det en aftale med Penneo omkring digital signering.

Hvis I ønsker at høre mere om denne funktion, er I velkomne til at kontakte os på mail support@emply.com eller tlf. 70 28 60 50.