Mere fleksibel eksport funktion

Det er nu blevet meget nemmere at til- og fravælge de informationer, der ønskes medtaget i den samlede PDF/Excel eksport af ansøgere.

Når man fremadrettet skal foretage en eksport af en eller flere ansøgere til enten Excel eller PDF, så er der under "Informationer" nu en mulighed for at fravælge/vælge alle informationer på én og samme tid.
Det betyder, at man ikke skal fjerne fluebenet fra samtlige informationer, såfremt man kun ønsker at medtage enkelte informationer. Det gør eksporten hurtigere og nemmere for dig som bruger.