Sådan laver du en jobannonce

Når du har oprettet et nyt projekt, er det nemt at tilføje din annonce.
Du kan tilpasse din annonce som du ønsker, enten ved at benytte allerede oprettede skabeloner, eller tilføje en helt ny tekst.
Du kan også håndtere hvilke sprog din annonce skal vises på.

1. Klik på fanen "Annoncer" derefter klik på knappen "Ny annonce" i venstre hjørne.

Opsætning:

2. Her kan vælges en allerede oprettet skabelon, hvis disse er opsat i systemets opsætning.
Når der vælges en skabelon fra listen, vil den færdige annoncetekst blive vist i tekstfeltet.

Her kan vælges et design som passer til annoncen, her vil være flere at vælge imellem, hvis de allerede er opsat i systemets opsætning.

Tekster:

3. Udfyld feltet "Intern beskrivelse". Dette felt vises kun internt og skaber overblik, hvis man har flere annoncer oprettet.

Udfyld feltet "Annonceoverskrift". Dette felt viser annoncens overskrift overfor ansøgerne.

Feltet "Kort annoncetekst" udfyldes kun, hvis man ønsker en kort tekst om stillingen på egen hjemmeside. Dette skal være sat op i systemet på forhånd.

Fuld annoncetekst:

4. Hvis der ikke er valgt en skabelon, kan man her kopiere sin annoncetekst ind (fra Word eller et andet tekstprogram) eller skrive en ny annoncetekst i tekstfeltet.

Obs. ønskes der at linke til dokument i annonceteksten, skal dokumentet uploades på fanen "Dokumenter" på projektet. Herefter skal man klikke på ikonet "Link til dokument" og vælge det ønskede dokument man vil linke til.

Sprog:

5. Vælg hvilke sprog du ønsker at din annonce skal vises på.
Hvis der vælges flere sprog, skal annoncen oversættes manuelt til disse sprog.

Sådan indsætter du billeder i din job annonce for et projekt

Har du brug for at tilføje billeder i din annonce, så er dette også en mulighed, men det kan være en fordel, at du først uploader billederne, som du har brug for i annoncen indledningvis.

Billede-behandling inden upload kan være en fordel og du kan overveje, at uploade billederne i de dimensioner du vil anvende i annoncen - for at begrænse størrelsen på billede-filen.
Dette nævnes for at annoncen ikke bruger et meget stort billede, som kan give en langsommere oplevelse for kandidaten, som åbner annoncen.

- Vælg 'Dokumenter' på projektet (Se under fanen 'Mere'):

- Upload de billeder, som du vil anvende i din annoncetekst

- Når billederne er uploadet og du finder dem i Dokument-listen, så kan du vende tilbage til annoncen du vil redigere.

Klik på billede-knappen i annonce-editoren og du kan indsætte dine billeder:

(Hvis du oplever, at billedet ikke er klikbart i annonce-editoren, så skyldes dette, at ingen filer findes under 'Dokumenter' - og du bør derfor uploade dem først, som beskrevet ovenfor )

- Vælg billede-filen du vil indsætte og tryk herefter OK - og billedet indsættes i din annonce.
Du har mulighed for at tilpasse dimensionerne i pixels, når du vælger filen - og evt. efterfølgende, som det vises herunder:

Herefter er dit billede tilføjet i din annonce-tekst: