Søgning og screening af kandidater

Søgning og screening er et yderst brugbart værktøj, når man leder efter specifikke kandidater.
På denne måde finder man hurtigt og nemt frem til de mest relevante kandidater.

Systemet gør det muligt både at søge og screene efter kandidater med de nødvendige kompetencer, for eksempel uddannelsesniveau eller erhvervserfaring.

Søgning

Søgefunktionen gør det muligt at søge i alle kandidatens data.
Man kan i drop-down menuen vælge hvilke kriterier, der skal søges på.

Det er også muligt at skrive sit eget søgeord i fritekstfeltet.

1. Vælg det projekt du ønsker at søge kandidater på.
Klik på knappen "søg" i venstre hjørne. Brug feltet "hurtig søgning" hvor der skrives et søgeord efter eget valg eller vælg "Søg efter bestemte kriterier", her vælges de specifikke kriterier i drop-down menuen.

2. Man vil nu se en liste med kandidater, der matcher de kriterier, der er søgt efter.

Når kandidaternes ansøgninger og CV er gennemlæst, er det muligt at markere kandidaten direkte fra søgeresultatet.

Herefter kan der enten sendes en indkaldelse til samtale eller et afslag til kandidaten ved at klikke på ikonerne i højre hjørne.

Screening

Brug screening til at finde kandidater ved pointgivning af relevante kompetencer.
Dette er meget brugbart, hvis kandidaten har svaret på spørgsmål i ansøgningsprocessen.
Det er muligt at kombinere spørgsmålene på flere forskellige måder, på den måde findes de kandidater med den højeste score.

1. Klik på knappen "Screening".

2. I screening vinduet kan du gøre følgende:

a. Tilføje en titel på kolonnen - dette vil vises som overskrift
(Man kan maksimum vælge 2 kolonner)

b. Vælg de kriterier der ønskes for screeningen, her kan der vælges lige så mange som der ønskes fra drop-down menuen. Her tilføjes de point, som er mest relevante for hver kategori.

Hvis der vælges et ja/nej spørgsmål, vil resultatet blive vist som 0 eller 100%

Hvis der vælges et spørgsmål med flere muligheder for eksempel "uddannelseniveau" vil systemet udregne hvor mange procent kandidaten får, ud fra den pointgivning der er valgt.

c. Klik på "Gem og aktiver" hvis du vil gemme din screening til genbrug, ellers blot klik "Aktiver"

3. Resultatet vil vises på denne måde:

Screeningsdiagram

På forsiden vises i procent, hvor godt kandidaten matcher screeningen.

Ved at markere dine kandidater og klikke på knappen "Screeningsdiagram" vises nu de specifikke kompetencer for hver enkelte kandidat.

Her vises diagrammet over de to kandidater, som er markeret.

I bunden af billedet vises kandidatens farve i diagrammet.
(Kandidat - Hans Hansen = blå farve / Jesper Emply = sort farve)

Hver enkelte kandidat kan slås fra ved at klikke på navnet i diagrammet.

Bemærk, for at kunne se diagrammet, kræves det at du minimum har aktiveret 3 screeningsparametre.