Send besked til flere kandidater ad gangen

Når du har brug for at sende den samme besked til flere kandidater, er det mulig at få systemet til at flette informationer som navn, adresse og andre relevante informationer fra systemet ind i en mail. Det kræver dog, at I har fået oprettet beskedskabeloner med flettefelter - dette sker oftest under implementeringen af Emply Hire.

Nedenfor vises det, hvordan du sender den samme besked til flere kandidater på en gang:

1. Marker de kandidater du ønsker at sende en besked til.

2. Klik på ikonet for "Status" og vælg den status kandidaterne skal have, efter beskeden er blevet sendt.

3. Klik på fanen "Besked" og vælg den skabelon du ønsker at benytte.

4. Til sidst, klik på knappen "Udfør" for at sende beskeden - beskeden er nu afsendt til alle de valgte kandidater.