Opgaver

Uddelegering af opgaver til medlemmerne af et ansættelsesudvalg til en rekruttering, er en god hjælp til at håndtere kandidaterne. Funktionen "Opgaver" kan hjælpe med at sikre, at hvert medlem ved, hvad deres opgave er til den specifikke rekruttering.

1. Klik på fanen "Opgaver" og klik derefter på knappen "Ny opgave", for at oprette en opgave.

2. Angiv en titel, dato og tid samt en beskrivelse af opgaven. Dernæst skal du tilknytte det relevante projekt og uddelegere opgaven til en bruger i systemet. Klik på "Gem" og din opgave er nu oprettet.

3. Brugeren, som har fået uddelegeret opgaven, vil nu blive notificeret af systemet omkring, at de har en åben opgave, der venter på at blive løst.