Dokumenter

Det er nemt, hurtigt og enkelt at uploade dokumenter i Emply Hire.
Når man uploader dokumenter, kan man vælge at gøre det generelt, så alle brugere af systemet kan se dem, det kunne f.eks være manualer eller andre former for vejledninger.
Det er også muligt at uploade dokumenter til et specifikt projekt, hvor det kun er deltagerne på projektet, der kan se dokumenterne.
Det kunne f.eks være links til jobopslag eller interne dokumenter til den specikke stilling.

Upload generelle dokumenter til alle brugere i systemet

1. Klik på fanen "Dokumenter" og klik derefter på "Nyt dokument". Upload dokumentet fra dit lokale bibliotek. Når dokumentet er uploadet kan man vælge om dokumentet skal være privat eller skal kunne ses af alle brugere. Offentlig  eller privat

Upload dokumenter på et specifikt projekt

1. Gå ind på det relevante projekt, klik på fanen "Dokumenter" og derefter "Nyt projekt" - upload dokumentet fra dit lokale bibliotek. Her kan også vælges privat eller offentlig visning af dokumentet. Bemærk: Det er kun brugere, der til tilknyttet projektet som kan se dokumentet.

Indsæt dokument i jeres stillingsannonce
1. Gå til fanen "Annoncer" og markér og rediger stillingsannoncen. Under "Fuld annoncetekst" klikkes på dette symbol derefter vil en boks komme frem, hvor det ønskede dokumentet vælges i dropdown menuen.