Opret ny bruger

I jeres virksomhed har I måske få eller mange medarbejdere involveret i jeres rekrutteringsproces. I Emply Hire er disse medarbejdere oprettet som brugere og kan deltage i en rekrutteringsproces.
Her vises hvordan man opretter en ny bruger.

1. Klik på knappen "Konti" i dropdown hovedmenuen i øverste højre hjørne.

2. Klik på fanen "brugere" og derefter klik på knappen "Ny bruger".

3. Når alle brugerdata er udfyldt klikkes på "Gem" og din nye bruger er oprettet.
Bemærk: Alle brugere skal oprettes med en personlig mailadresse, som kun kan oprettes én gang i systemet. Derudover er det også muligt at påføre en deaktiveringsdato, såfremt brugerens adgang kun skal være midlertidig.

4. Når der klikkes på "Gem", har du mulighed for at vælge, om den nye bruger skal modtage en mail med login-oplysninger.