Grupper

Oprettelse af grupper kan være en god måde at strukturere brugerne i Emply Hire på. Du kan oprette en gruppe for HR medarbejdere og en for Rekrutteringsmedarbejdere, og disse grupper kan f.eks. blive tilføjet til et projekt, således at de alle har adgang.

1. Klik på "Konti" i dropdown hovedmenuen.

2. Klik på fanen "Grupper" og klik derefter på "Ny gruppe" for at oprette en ny gruppe.

3. Navngiv gruppen og klik på "Gem". Herefter kan du tilføje brugere til gruppen, ved at klikke på knappen "Tildel brugere".