Medier

I modulet Medier, er det muligt at oprette forskellige medier som du gerne vil publicere dine ledige stillinger til. Derudover kan du tilføje flere Karrierecentre, hvor kandidater kan uploade CV og oprette en jobagent. På denne måde kan kandidaterne ajourføre deres oplysninger samt holde sig opdateret med de nyeste stillinger, så snart der er en stilling der matcher deres kriterie.

1. Gå til modulet Medier i Opsætningsmenuen. Klik på knappen "Nyt medie" for at oprette et nyt medie.

2.

Jobportal:
a. Angiv en titel og vælg Jobportal, tilføj en tredjeparts integration, såfremt Emply har en integration til det specifikke medie. Slut af med at klikke på "Gem".

Klik her og se en liste over alle tredjeparts integration

Karrierecenter:
b. Angiv en titel, vælg Karrierecenter og tilføj en emnebank, som skal tilknyttes dette medie.
Slut af med at klikke på "Gem".

3. Indstillinger: Udfyld titel og beskrivelse. Upload mediets logo, således at dette vises i stedet for titlen på Publiceringsfanen.

4. Designs: Vælg et design/tema, der skal benyttes som standard på annoncer, formularer, Karrierecenteret og så videre.

5. Konverteringssporing: Aktiver denne funktion, såfremt du ønsker at tracke forskellige data via Google Analytics.

6. Kandidater: Vælg den ønskede emnebank, som skal tilknyttes mediet og angiv om der automatisk skal sendes en bekræftelsesmeddelelse ud.*

7. Joboversigt: Vælg Standard ved opsætning og benyt det valgte design. Ønsker du at designe din egen joboversigt, skal du vælge Ekstern hjemmeside (URL) og tilføje en brugerdefineret XML fil.

8. Jobannoncer: Vælg Standard ved opsætning og benyt det valgte design. Ønsker du at designe din egen jobannonce via API, skal du vælge Ekstern hjemmeside (URL) og tilføje en brugerdefineret XML fil.

9. Jobagent: Aktiver denne, hvis kandidaterne skal have mulighed for at oprette en jobagent og blive notificeret om stillinger, der matcher deres kriterier.
Angiv hvilke parametre jobagenten skal kunne oprettes ud fra.*

10. Klik på "Gem" og mediet er nu oprettet.

*Bemærk, indstillingerne "Kandidater" og "Jobagent" kun er tilgængelig ved oprettelsen af et Karrierecenter medie.