Oversigter

Under modulet Oversigter, kan I oprette joblister til alle jeres stillinger, som I f.eks. kan benytte på jeres hjemmeside. En standard jobliste vil indeholde to kolonner - Stillingsbetegnelse og ansøgningsfrist.

1. Gå til modulet Oversigter i Opsætningsmenuen og klik på knappen "Ny oversigt".

2. Udfyld titel, sprog, vælg hvilke data, der skal vises i kolonnerne og hvilken søgeopsætning, der skal være. Bemærk, valgmulighederne under Kolonner og Søgeopsætning kan variere, da disse styres af jeres Projektdata. Alle jeres Projektdata kan benyttes i en jobliste og derved kan I på denne måde selv designe joblisten.

3. Klik på "Næste" og rediger indstillingerne for kolonnerne, hvis der ønskes forskellig bredde m.m. på de enkelte kolonner.
Joblisten er nu oprettet og du kan under Medier kopiere linket til joblisten fra et specifikt medie.