Annoncer

Annonceskabeloner kan være en god hjælp ved oprettelsen af et nyt projekt, da man i stedet for at skulle skrive en helt ny jobannonce, hver gang man har en ledig stilling, kan benytte en skabelon og blot rette denne til. Opret så mange annonceskabeloner som I ønsker og spar tid ved oprettelsen af et nyt projekt.

1. Gå til modulet Annoncer i Opsætningsmenuen og klik på "Ny annonce"

2. Opsætning af annonceskabelon

Sprog: Vælg sproget for annonceskabelonen.

Design: Angiv et annoncedesign, hvis dette skal være prævalgt på annoncen.

Tekster: Angiv titel for den interne beskrivelse og udfyldt evt. den korte annoncetekst.

Prædefineret data: Indsæt disse data i teksteditoren, hvis data automatisk skal indsættes i annonceskabelonen (f.eks. ansøgningsfrist).

Annonceoverskrift: Udfyld evt. en annonceoverskrift. Det anbefales at lade den være tom, således at brugerne, der opretter en annonce husker at udfylde dette felt.

Sektioner: Det er muligt at opdele en annonce i 3 sektioner, således at noget af teksten kan låses for redigering af specifikke brugere eller brugertyper.
Hvis en sektion skal låses for redigering, klikkes der på hængelåsen 2019-01-18_1159.png på den enkelte sektion.

Bemærk, det er også muligt at sætte en adgang på hele annonceskabelonen, såfremt annonceskabelonen kun skal være tilgængelig for nogle brugere. Dette gøres ved at klikke på fanen "Adgang" øverst til højre.

3. Klik på "Gem" og skabelonen er nu oprettet og klar til brug.

Bemærk, det er muligt at deaktivere funktionen "Kort annoncetekst", således at dette skjules, når en bruger opretter en ny annonce på et projekt.

Derudover er det også muligt, at gøre det obligatorisk for en bruger at vælge en annonceskabelon, når de opretter en ny annonce på et projekt.