Tilføj nye kandidater manuelt til et projekt

Hvis du ønsker at tilføje en kandidat manuelt på et projekt, skal du gøre følende:

1. Klik på knappen "Ny kandidat".

2. En boks vil komme frem, hvor du skal angive kandidatens mailadresse og klikke på "Gem".

3. Udfyld de obligatoriske felter eller de felter, du finder relevante, og upload kandidatens ansøgning og CV.
Når formularen er udfyldt, skal du klikke på "Gem" og kandidaten er nu oprettet.

Bemærk, du skal manuelt sende en kvittering på modtagelsen af ansøgningen til kandidaten, såfremt dette ønskes.