Kandidat evaluering

Dette dokument beskriver de mange muligheder i Emply, som er tilgængelige når en kandidat skal evalueres. Der er flere måder i systemet, hvor du kan evaluere kandidaterne - enten via projektlisten eller på den enkelte kandidat.

Kandidat evaluering på Projektlisten

Når man kigger på kandidatlisten på et projekt, er det muligt at lave en hurtig evaluering af hver kandidat med fem enkle funktioner.

1.  Dette symbol viser om en kandidat har søgt en stilling i jeres virksomhed tidligere.
Bemærk: Det er kun muligt at se denne funktion, hvis man er tildelt en administrator rettighed.
Når man holder musen over symbolet kan man se kandidatens status på andre søgte stillinger.

2.  Dette er et dokument symbol, som giver adgang til alle kandidatens vedhæftede dokumenter i en PDF viewer.

Hvis man ønsker at se en anden kandidats dokumenter, kan der blot klikkes på de hvide frem og tilbage pile eller benytte piletasterne på dit tastatur.

Vil man printe eller gemme PDF på sin computer, er dette stadig muligt via ikonerne i bjælken under Topbaren.

Bemærk, ovenstående funktioner gælder også, hvis man forsøger at downloade den samlede PDF fra kandidatlisten.

OBS: Vær opmærksom på, at brugere der arbejder i Internet Explorer 11 - kun kan se "Hent" ikonet Kandidatevaluering_Hentikon_2018.png i topbaren.

3.  Dette symbol bruges til en hurtig vurdering af kandidaterne. Grøn er en god kandidat, gul er en neutral kandidat og rød er en ikke brugbar kandidat.
Hvis musen holdes over det øverste tommelfinger symbol kan man slå en "Total" til.
Derefter vil kolonnen vise det samlede antal vurderinger fra et helt udvalg.

4.  Dette symbol giver brugerne mulighed for at skrive en kommentar om kandidaten.
Som udgangspunkt kan alle andre i udvalget læse kommentaren. Hvis du ønsker, at kommentaren skal være privat, slår man blot knappen "Privat" til.

Bemærk: En kommentar vil altid blive vist til brugere med administrator rettighed, også selvom kommentaren er privat.

5.  Dette symbol er kun synligt, hvis en bruger har lavet en vurdering.
Se evt. afsnittet herunder - 'Evaluering af enkelt kandidat'

Hvis en vurdering er slået til, vises gennemsnittet af alle udvalgets vurderinger i denne kolonne.
Bemærk: Den samlede score kan maksimum være ti.

Kandidat evaluering på kandidatens profil

Det er også muligt at vurdere en kandidat direkte fra kandidatens profil via Topbaren.
Topbaren indeholder alle de velkendte funktioner fra kandidatlisten, som beskrevet ovenfor.

Evaluering af enkelt kandidat

Hvis du vil lave en vurdering af en enkelt kandidat, så klikker du på et navn fra kandidatlisten, så kandidatens profil åbnes.
Klik herefter på fanen "Evaluering".

Her er det muligt at se de vurderings parameter, som projektlederen har sat op.
Her kan man med skyderen/slideren trække hen på det tal som matcher den kandidat man vurderer.

Den gennemsnitlige vurdering kan også ses på kandidatlisten.

Vurderingsdiagram

Vurderingsdiagrammet er et værktøj, som gør det muligt at udpensle kandidaternes kompetencer, når man har lavet vurderingsparametre på kandidaten.

Diagrammet gør det let og overskuelig at se, hvilke vurderinger kandidaten har fået samt se gennemsnittet af vurderinger fra alle deltagere på projektet.

Når der er sat vurderingsparametre op på kandidaterne, kan alle deltagere på projektet vurdere kandidaterne ud fra nævnte parametre.

Gå ind på kandidatens profil under fanen evaluering og klik på knappen "Vis diagram for vurderinger".

Her vises diagrammet med deltagernes vurderinger:

I bunden af billedet kan deltagerne slås fra enkeltvis ved at klikke på navnet.

Den blå farve viser den gennemsnitlige vurdering fra alle deltagere på projektet.
(Deltagervurdering af Gert Abildskov = Sort farve / Deltagervurdering af Jan Erichsen = Grøn farve