Statistikker

I Emply Hire er der mange forskellige muligheder for udarbejdelse af statistikker. Generelt er denne funktion et godt værktøj for rekrutteringsmedarbejdere, der skal rapportere tilbage til deres ledere.
De ønskede data kan blive vist med forskellige diagrammer og grafer.

1. Klik på fanen "Statistikker" og klik derefter på knappen "Ny statistik". Du vil blive præsenteret for forskellige muligheder. Det vigtigste er at udvælge noget specifik data, hvilken type graf eller diagram samt for hvilken periode, du ønsker data over.

2. "Diagram" sektionen er her du skal angive en titel. Herefter kan du nemt og enkelt benytte dropdown menuen til at vælge den kategori, du ønsker at trække en statistik over. Det er også her, hvor du skal vælge hvilken type diagram eller graf, du ønsker at benytte samt hvilken periode, statistikken skal dække.

3. I sektionen nedenunder har du mulighed for at udvælge nogle overordnede kriterier. Som det kan ses af billedet nedenfor, har vi udvalgt "Kandidater" som vores hoveddata og dernæst valgt "Alder" mellem 20 til 40 år.

4. I sektionen "Puljer" skal der vælges en tidslinje samt angives, om typen skal være "Manuel" eller "Automatisk". Herefter vælges de puljer, der matcher dine data og kriterier.
Eksempel: Du vil gerne se nærmere på, hvilke lande kandidaterne søger fra. Hvis du i dette tilfælde vælger din type til at være "Automatisk", så vil alle de forskellige lande, som kandidaterne har ansøgt fra, blive vist i grafen.
Hvis du derimod vælger "Manuel" som type, har du mulighed for at være mere specifik og detaljeret omkring de data du ønsker at få vist, f.eks. visning af specifikke lande som England, Holland eller Frankrig.

5. Klik på "Gem" og se dine data blive vist i enten en grad eller et diagram. Vi anbefaler, at du prøver de forskellige typer diagrammer og grafer, indtil du finder den helt rigtige.