Afdelinger

Når man opretter et nyt projekt, skal der altid tilføjes en afdeling.
Afhængigt af virksomhedens størrelse er det forskelligt, hvor mange afdelinger man har.
Systemet kræver som minimum en hovedafdeling oprettet.
Forskellige afdelinger kan være en fordel, når man håndterer projekter og kandidater, da man kan give brugerne af systemet adgang til kun at se deres egen afdeling.

1. Klik på "Konti" i dropdown hovedmenuen i øverste højre hjørne.

2. Klik på fanen "Afdelinger".

3. For at oprette en ny afdeling, skal du klikke på knappen "Ny afdeling".

4. Skriv den interne titel på jeres afdeling. Det er også muligt at vælge en ekstern titel, den eksterne titel vil eksempelvis blive vist i emails sendt fra systemet. Hvis der ikke vælges en ekstern titel, vil den interne blive brugt som standard.
Under "Vælg placering" vælger man hvor i strukturen afdelingen skal oprettes.
Klik derefter på knappen "Avanceret".

5. I dette vindue kan man udfylde de nødvendige stamoplysninger om afdelingen.
Når disse oplysninger er udfyldt klikkes på "Gem" og den nye afdeling er oprettet.
De informationer, der er oplyst, vil blive vist i emails sendt fra systemet.
Hvis ingen oplysninger er udfyldt, vil hovedafdelingens oplysninger blive brugt.