Publiceringsregler

Publiceringsregler oprettes af en administrator for at skabe regler for specifikke afdelinger eller brugere, når der publiceres nye projekter til en jobportal. F.eks. kan administratorer oprette en regel, som medfører, at administratoren selv skal godkende projektet før publicering, eller at jeres egen hjemmeside ligger fast i kurven og der dermed altid publiceres til den.

1. Gå i Hovedmenu -> Opsætning -> Publiceringsregler. Klik på "Ny publiceringsregel". Anfør et navn på reglen og klik på den grønne knap "Opret" og du kommer til opsætningssiden.

2. Vælg din "Målgruppe", en "Handling" og angiv dine "Kriterier".

3. I "Målgruppe" kan du vælge "Angivet medie", "Andet end angivet medie" eller "Alle medier".

4. Hvis du ønsker at projektet skal godkendes af en HR-manager, skal du vælge "Publicering skal godkendes" under "Handling".

5. Klik på fanen "Gem og luk" og publiceringsreglen er nu aktiv.

Vil du læse mere om "Anmodninger", kan du læse artiklen her.