Workflows

Et Workflow definerer rekrutteringsprocessen og hjælper dermed at have overblik over kandidaterne samt hvor langt rekrutteringen er i forløbet.
Det er muligt at have mere end ét workflow og dermed kan workflows skræddersyes efter behov og stillingstype.

1. Gå til modulet Workflows i Opsætningsmenuen og klik på knappen "Nyt workflow".

2. Udfyld titel på hver af de tilgængelige sprog. Angiv workflowet som standard, såfremt systemet skal prævælge dette workflow ved oprettelsen af et nyt job.
Klik på Gem for at oprette workflowet.

3. Klik herefter på "Nyt trin" for at tilføje trin til workflowet. Du kan tilføje så mange trin som du ønsker.
Angiv en titel på hver af de tilgængelige sprog og vælg hvor trinnet skal indsættes, såfremt I har mere end et workflow.

4. Når alle trinnene i rekrutteringsprocessen er tilføjet, mangler der blot at blive tilføjet de relevante statusser til hver enkelt trin, således at en kandidat kan flyttes til de forskellige trin.
Klik på "Tilknyt status" og vælg den status(ser) du ønsker at tilføje til et specifikt trin, ved at vælge hvor statussen skal indsættes under.

Bemærk, du kan oprette så mange forskellige statusser som du ønsker. Disse kan oprettes i modulet Status.
Læs her, hvordan du opretter en ny status

5. Workflowet er nu oprettet med de ønskede trin og statusser.

Tip:

Det er muligt at sætte adgang på selve workflowet samt specifikke trin, således at disse skjules for bestemte brugere. F.eks. kan der sættes en adgang på et specifikt trin, således at selve trinnet og kandidaterne heri, er skjult for ansættelsesudvalget.

Klik på "Åben adgang" på et trin eller workflowet og sæt adgang efter Afdelinger, Brugere, Brugertyper eller Grupper.