Status

Statusser er handlinger, du kan tilføje til hvert trin i dit Workflow, for at holde dig og dit team velorganiseret og informeret om ansættelsesprocessen. Forestil dig, at du har et trin, der hedder 1. samtale. I dette tilfælde vil du sandsynligvis gerne tilføje både en invitation og en afslagstatus. Generelt er statusser ideelle til brug for dit ansættelsesudvalg for at se, hvor langt i behandlingen I er med et specifikt projekt.

1. Gå til modulet Status i Opsætningsmenuen.

2. Klik på knappen "Ny status" for at oprette en ny status til dit workflow.

3. Vælg sprog, angiv en titel og vælg hvilken type status du ønsker at oprette. Marker Besked, såfremt du ønsker at tvinge brugere til også at sende en besked til kandidaten, når statussen skiftes til denne.

4. Klik på "Gem" og statussen er nu oprettet.

Klik her og se, hvordan du tilknytter en status til et trin i workflowet