Brugerlog

Brugerloggen indeholder alle handlinger foretaget af brugere i systemet. I brugerloggen kan du se alle handlinger, hvornår de er foretaget og hvem der har foretaget dem.
Bemærk, at du kun kan se andre brugeres handlinger, såfremt I har samme adgang eller har administratorrettigheder aktiveret på brugertypen. Administratorer kan se alle handlinger for alle brugere.

1. Vælg "Konti" i dropdown hovedmenuen.

2. Klik på fanen "Brugerlog" og se alle tilgængelige handlinger fra brugere. Du har også mulighed for at foretage en søgning, hvis du leder efter noget specifikt, ved at klikke på knappen "Søg", eller eksportere brugerloggen til Excel, ved at klikke på knappen "Eksporter til Excel".

Bemærk, har en bruger adgang til Brugerloggen, så vil brugeren også have mulighed for at se en Brugerlog på det enkelte projekt som brugeren har adgang til.

Denne Brugerlog viser kun handlinger, der er foretaget på det enkelte projekt, og giver dermed en bruger muligheden for at nemt og hurtigt, at se om der f.eks. er sendt beskeder til deltagerne.

Brugerloggen på det enkelte projekt, kan tilgås fra kandidatlisten på projektet.