Medier > Pakker

Når du befinder dig i modulet "Medier" og har oprettet et nyt "Jobportal" medie, vil du få vist flere faner, du kan arbejde med. En af disse faner er "Pakker". I denne fane kan du oprette forskellige annonceringspakker, som du ønsker dine bruger skal få vist, når de er ved at publicere et projekt til det givne medie. På denne måde får de mulighed for at vælge mellem flere pakker med allerede fastsatte priser samt få oplyst den inkluderede onlineperiode på de enkelte pakker.

1. Gå til fanen "Pakker" og klik på knappen "Ny pakke".

2. Pakke: Giv din nye pakke en titel og tilføj en mere deltaljeret beskrivelse af pakken.

3. Tilgængelighed: Angiv hvor mange dage annoncen skal kunne være online på det givne medie. Du kan vælge om pakken skal dække en ubegrænset onlineperiode eller vælge et specifikt antal dage.

4. Annoncer: Angiv om der skal være en begrænsning på denne pakke, ved at angive et specifikt antal f.eks. 10 annoncer. Derudover kan du angive prisen på pakken. Klik på det grønne ikon for at tilføje disse oplysninger i pakken.