Oversættelser & sprog

I modulet "Oversættelser" i opsætningsmenuen er det muligt at håndtere alle oversættelser i systemet.
Når der er tilføjet flere forskellige sprog i Emply, vil de sprog være synlige i modulet "Oversættelser"

1. Når der klikkes på modulet "Oversættelser", åbner et vindue med forskellige mapper.
De forskellige mapper indeholder kategorier, som kan oversættes.

2. Når der er valgt kategori, vil en liste med sætninger komme frem.
Brug knappen "Søg" for at finde den præcise sætning, du ønsker oversat.
Derefter klik på sætningen.

3. Nu vises de forskellige sprogbokse på de sprog, der er tilføjet i jeres system.
Her er det muligt at skrive de manglende oversættelser ind under de sprog der mangler.
Når oversættelserne er udfyldt, klik på "Gem" og forsæt til næste sætning.

I modulet "Sprog" i opsætningsmenuen er det muligt at få et overblik over, hvor langt man er med oversættelserne til hvert sprog.

4. Klik blot på "Sprog" for at få et overblik.
Det er også muligt at oprette et helt nyt sprog.

5. Ved at klikke på drop-down menuen ved dit navn i højre hjørne, er det muligt under "Brugerindstillinger" at ændre systemsproget i Emply.