Medier > Registreringsregel

Ved oprettelsen af et nyt karrierecenter medie i modulet "Medier", kan fanen "Registreringsregel" være et meget vigtigt værktøj. Lad os antage at du har oprettet en emnebank med navnet "Salg" og du ønsker at have alle kandidater, der ved deres ansøgning til stillingen på ansøgningsformularen, har valgt salg indenfor deres jobområde placeret i denne emnebank. Så kan du oprette en regel, der automatisk vil sørger for at placere kandidaten i denne emnebank, såfremt de har valgt "Salg" på ansøgningsformularen.

1. Gå til fanen "Registreringsregel".

2. Vælg "Alle medier" i sektionen "Regel".

3. Vælg kriteriet "Jobområde" og vælg den relevante svarmulighed (i det her tilfælde "Salg").

4. Klik på "Gem" og reglen er nu oprettet.

Udover valgmuligheden "Alle medier" i sektionen "Regel", kan du også vælge imellem "Ingen medier", "Andet end angivet medie" og "Angivet medie", hvis du ønsker at en regel kun skal gælde ved nogle medier.

• "Ingen medier" regler skal ikke gælde på nogle medier.
  • "Andet end angivet medie" reglen gælder ved alle andre medier end den valgte.
  • "Angivet medie" reglen gælder kun på de valgte medier.
  • "Alle medier" reglen gælder ved alle medier.