Kalender

Fanen "Kalender" hjælper dig med at give dig overblik over dine begivenheder og dine kandidater, som er blevet inviteret til samtale, fordi du hurtigt og nemt kan få et indblik i om kandidaterne har accepteret, ikke har svaret endnu eller har afvist deres invitation til samtale. Derudover kan du herfra også eksportere en samtaleliste, med alle de nødvendige data til samtalerne med dine kandidater.

1. Gå til fanen "Kalender" på projektoversigtsiden eller på et specifikt projekt.

2. Det er muligt at få vist kalenderen i tre forskellige visninger - vælg den tredje mulighed, hvis du gerne vil have et hurtigt overblik over svarene fra dine kandidater, som er blevet inviteret til samtale.

3. På denne visning får du følgende overblik over de inviterede kandidater:

Accepteret: Her kan du se alle de kandidater, der har accepteret invitationen til samtale.

Ubesvaret: Alle kandidaterne her, har endnu ikke besvaret deres invitation. Hvis det er nødvendigt, kan du sende invitationen igen eller invitere kandidaten til et andet tidspunkt, ved at klikke på teksten "Send igen eller omlæg".

Afvist: Kandidaterne her, har afvist deres invitation til samtale. Du kan også i dette felt se årsagen, som kandidaten har angivet som afvisning - hvis du ønsker, kan du sende en ny invitation ved at klikke på teksten "Send igen eller omlæg".

"Trafiklys"
: Denne funktion giver et godt overblik over, hvor du skal sætte ind før en begivenhed starter og er ikke noget man normalt har i en almindelig kalender. Trafiklysene, hvilket er de små runde cirkler, indikerer om kandidaterne eller deltagerne deltager i begivenheden, ikke har svaret eller har afvist.

• Den grønne cirkel viser at de deltager
  • Cirklen med den sorte kant viser at de ikke har svaret endnu
  • Den røde cirkel viser at de har afvist

Hvis du holder musen over trafiklysene, kan du se flere deltaljer omkring hvilke kandidater og deltagere, der deltager, ikke har svaret eller har afvist begivenheden.

Eksporter en samtaleliste til dine samtaler

1. Klik på knappen "Eksporter".

2. Vælg de data du gerne vil eksportere fra de forskellige dropdown menuer eller eksportér alle data ved blot at klikke på knappen "Eksporter".
Bemærk, at det er muligt at eksportere samtalelisten fra både fanen "Kalender" på projektoversigtsiden og fra fanen "Kalender" på et specifikt projekt. På fanen "Kalender" på et specifikt projekt, er det muligt at eksportere flere kandidatdata.

3. Vælg hvordan du ønsker at eksportere dine data ved at vælge imellem "Download fil", "Send e-mail" eller "Kopier link" - vælg "Download fil", hvis du vil eksportere samtalelisten som en PDF.

Tilføj til ekstern kalender

På fanen "Kalender" på projektoversigtsiden, har du mulighed for at hente link til din Emply Hire kalender og derved kan du tilføje denne i din eksterne kalender. På denne måde vil du altid have de seneste statusser vedr. begivenheder, placeret sammen med dine andre møder i din eksterne kalender.

1. Sørg for at du befinder dig på den første af de tre forskellige kalendervisninger.

2. Klik på "Tilføj til ekstern kalender".

3. Kopier iCalendar URL'en og indsæt den i din egen kalender.

Hvis du har brug for hjælp til at indsætte linket i din egen kalender, kan du klikke på nedenstående links - disse links er guides til de brugere, der benytter Gmail eller Outlook.

Gmail
Outlook