IP adgang

I forbindelse med den kommende EU Persondataforordning, har vi udviklet en ny funktionalitet, der kan hjælpe med at afgrænse, hvem der kan tilgå jeres Emply Hire konto som bruger.
Derudover har vi også gjort det muligt at begrænse, hvem der kan sende en ansøgning via specifikke medier, såsom et Intranet medie.

Abonnent

Under Abonnent i Konti menuen, kan du afgrænse hvilke IP adresser, der kan tilgå jeres Emply Hire konto. Det betyder, at I kan bestemme, at kun brugere på jeres lokale netværk kan tilgå Emply løsningen.

Det kan gøres ved, at der bestemmes et specifikt antal IP-adresser, der kan tilgå kontoen.

1. Gå til Abonnent i Konti menuen

2. Angiv hvilke IP-adresser, der skal kunne tilgå Emply Hire

Medier

Under Medier i Opsætningsmenuen, er det nu også muligt at bestemme hvilke IP-adresser, der kan tilgå annoncer og sende en ansøgning via et specifikt medie.

Dette er især smart at opsætte på et Intranet medie, altså på medier, der kun skal benyttes internt i organisationen. Hvis der sættes en begrænsning op på mediet, så vil det f.eks. betyde at ansøgeren skal være på jeres netværk, for at kunne sende en ansøgning via Intranettet.
På denne måde undgår I, at et internt link kan blive benyttet eksternt.

1. Gå til Medier i Opsætningsmenuen

2. Klik på det relevante medie

3. Klik på fanen "Adgang"

4. Angiv hvilke IP-adresser, der skal kunne søge en stilling via dette medie