Medier

I modulet Medier, er det muligt at oprette forskellige medier, som du gerne vil publicere dine opslag til. Derudover kan du tilføje flere ansøgningscentre, hvor ansøgere kan uploade dokumenter og oprette en overvågningsagent. På denne måde kan ansøgerne ajourføre deres oplysninger samt holde sig opdateret med de nyeste projekter, der matcher deres kriterier.

1. Gå til modulet Medier i Opsætningsmenuen. Klik på knappen "Nyt medie" for at oprette et nyt medie.

2.

Ansøgningscenter:
Angiv en titel og vælg Ansøgningscenter. Slut af med at klikke på "Gem".

Klik her og se en liste over alle tredjeparts integration

3. Indstillinger: Udfyld titel og beskrivelse. Upload mediets logo, således at dette vises i stedet for titlen på Publiceringsfanen.

4. Designs: Vælg et design/tema, der skal benyttes som standard på opslag, formularer, Ansøgningscenteret og så videre.

5. Konverteringssporing: Aktiver denne funktion, såfremt du ønsker at tracke forskellige data via Google Analytics.

6. Ansøgere: Vælg den ønskede emnebank, som skal tilknyttes mediet og angiv om der automatisk skal sendes en bekræftelsesmeddelelse ud.*

7. Oversigt: Vælg Standard ved opsætning og benyt det valgte design. Ønsker du at designe din egen joboversigt, skal du vælge Ekstern hjemmeside (URL) og tilføje en brugerdefineret XML fil.

8. Projekter: Vælg Standard ved opsætning og benyt det valgte design. Ønsker du at designe dit eget Projekt via API, skal du vælge Ekstern hjemmeside (URL) og tilføje en brugerdefineret XML fil.

9. Overvågningsagent: Aktiver denne, hvis ansøgerne skal have mulighed for at oprette en overvågningsagent og blive notificeret om projekter, der matcher deres kriterier.
Angiv hvilke parametre overvågningsagenten skal kunne oprettes ud fra.*

10. Klik på "Gem" og mediet er nu oprettet.

*Bemærk, indstillingerne "Ansøgere" og "Overvågningsagent" kun er tilgængelig ved oprettelsen af et Ansøgningscenter medie.