Medier > Sektioner

Når du har oprettet et Ansøgningscenter medie i modulet "Medier", kan du i fanen "Sektioner" tilføje flere elementer. Dette gøres ved at klikke på dropdown menuen "Nyt element", hvor du kan vælge at tilføje kolonner, tekst, skillelinjer eller HTML.

Når du har tilføjet et eller flere elementer, kan du klikke på "Vis" ikonet for at se, hvordan det visuelt ser ud i Ansøgningscenteret. Du har også mulighed for at ændre rækkefølgen på elementerne, ved at klikke på "Pile" symbolet.