Medier > Publiceringsdata

Når du befinder dig i modulet "Medier" og har oprettet et nyt medie, vil du få vist flere faner, du kan arbejde med. En af disse faner er "Publiceringsdata". Her kan du oprette tekstfelter, dropdowns, datofelter samt upload-felter, som vil blive vist på formularen til mediet ved en publicering og som vil blive inkluderet i "Publiceringsagenten", som sendes til det eksterne medie. Et eksempel kunne være, at du ønsker at oprette et felt, hvor du kan skrive en kommentar til det eksterne medie.

1. Gå til fanen "Publiceringsdata" og klik på knappen "Ny tekst".

2. Angiv en titel (i dette tilfælde kommentarer) og vælg om feltet skal være obligatorisk at udfylde, have flere linjer og om der skal være et maksimum med hensyn til karakterer.

3. Klik på "Gem" og tekstefeltet er nu tilgængeligt i fanen "Publiceringsagent", hvor feltet kan indsættes i mailen til det eksterne medie.

Hvis du ønsker at se, hvordan du indsætter publiceringsdata i publiceringsagenten, så klik her.