Projektmapper

Det er muligt at oprette projektmapper i Emply. Denne funktion giver et let og overskueligt overblik for hele bevillingsteamet. I Projektmapperne gemmes de forskellige projekter, alt efter hvor langt i processen, projekterne er.
Det er muligt at lave mapper til mange formål, f.eks. igangværende projekter, frivillige tilskud, kulturelle tilskud, afsluttede projekter mm.

1. Klik på modulet "Projektmapper" i opsætningsmenuen.

2. Her er det muligt at oprette en ny mappe, omdøbe en eksisterende mappe eller blot ændre rækkefølgen på mappen
Bemærk: Det er også muligt at oversætte mapperne til andre sprog, blot ved at klikke på det røde kryds

For at oprette en ny mappe: Klik på "Ny mappe" i toppen.

3. Vælg først sprog og titel på mappen.
Derefter vælg om mappen skal indeholde projekter vedrørende projekter, emnebanksprojekter eller arkiverede projekter.
Til sidst klik på "Gem & luk" og den nye projektmappe er tilføjet.

4. Den nye projektmappe vil nu blive vist på forsiden af projekterne, i det workflow der ses i toppen af siden.
Herfra er det så muligt at flytte sine projekter og på den måde få en overblik over alle sine projekter.
For at flytte et projekt: Marker projektet og klik på  i højre hjørne.