Projektdata

I modulet "Projektdata" kan du oprette de data du ønsker, der skal udfyldes ved oprettelsen af nyt projekt.
Disse felter vil indgå i faktaboksen på bl.a. jeres egen hjemmeside, og I kan vælge om disse felter skal være obligatoriske at udfylde for brugere, der opretter et nyt projekt.

1. Gå til "Opsætning" i hovedmenuen og vælg modulet "Projektdata". I dette tilfælde vil vi oprette et datofelt, hvor brugerne f.eks. kan udfylde en startdato for ansøgeren. Klik på knappen "Ny dato". Angiv herefter en titel f.eks. Startdato, en kort eller lang dato og om feltet skal være obligatorisk samt synligt for ansøgerne.

2. Gå herefter til "Projekter" - Opret et nyt projekt eller klik på et eksisterende for at tjekke, at feltet er indsat korrekt under sektionen "Projektdata".

Bemærk, at du også kan tilføje følgende:

• Tekst felter
  • Dropdown funktioner
  • "Vælgere" - Filvælger, hvor du kan uploade en brugervælger, således at du nemt og hurtigt kan tilføje en bruger som kontaktperson på projektet.
  • Prædefinerede data såsom ansøgningsfrist, type pulje samt en dele-funktion, således at ansøgerne har mulighed for at dele opslaget på de sociale medier

3. Benyt "Flytte" funktionen til at arrangere rækkefølgen af dine felter.