Oversigter

I modulet Oversigter kan I oprette lister over alle jeres puljer, som I f.eks. kan benytte på jeres hjemmeside. En standard oversigtsliste vil indeholde to kolonner med puljenavn og ansøgningsfrist.

1. Gå i Hovedmenu -> Opsætning -> Oversigter, klik på knappen "Ny oversigt".

2. Udfyld titel, sprog, vælg hvilke data, der skal vises i kolonnerne og hvilken søgeopsætning, der skal være. Bemærk, valgmulighederne under Kolonner og Søgeopsætning kan variere, da disse styres af jeres Projektdata. Alle jeres Projektdata kan benyttes i en oversigtsliste og derved kan I på denne måde selv designe listen.

3. Klik på "Næste" og rediger indstillingerne for kolonnerne, hvis der ønskes forskellig bredde m.m. på de enkelte kolonner.
Oversigtslisten er nu oprettet og du kan under Medier kopiere linket til listen fra et specifikt medie.