Annoncer

Annonceskabeloner kan være en god hjælp ved oprettelsen af et nyt projekt, da man i stedet for at skulle skrive en helt ny annonce, hver gang man har en ny pulje, kan benytte en skabelon og blot rette denne til. Opret så mange annonceskabeloner, som I ønsker og spar tid ved oprettelsen af et nyt projekt.

1. Gå til modulet Annoncer i Opsætningsmenuen og klik på "Ny annonce"

2. Vælg hvilket sprog skabelonen skal oprettes på, angiv en intern beskrivelse, overskrift og udfyld en fuld annoncetekst.

3. Klik på "Gem" og skabelonen er nu oprettet og klar til brug.

Bemærk, det er muligt at deaktivere funktionen "Kort annoncetekst", således at dette skjules, når en bruger opretter en ny annonce på et projekt.

Derudover er det også muligt, at gøre det obligatorisk for en bruger at vælge en annonceskabelon, når de opretter en ny annonce på et projekt.