Notifikationer

Notifikationer kan oprettes, så der sendes mails med informerer til dig og dit team, når der sker noget vigtigt i givne situationer. Ved at oprette specifikke kriterier, kan du tilpasse notifikationerne efter jeres behov. For eksempel omkring visse trin i din bevillingsproces eller inden en ansøgningsfrist.

1. Gå ind i opsætningsmenuen og klik på "Notifikationer"

2. Klik på "Ny notifikation"

3. Her opsættes notifikationen med beskrivelse samt valg af de kriterier, der skal benyttes til at få sendt notifikationen ud.

Der kan også vælges en målgruppe, som skal modtage notifikationerne, BEMÆRK: Målgruppen skal være oprettet inden notifikationen laves.

Til sidst klik "Gem" og aktiver.